Servei d'ambulàncies: Feu-nos arribar la vostra experiència

Pestanyes primàries

Ambulàncies

Ens seria de gran utilitat conèixer la vostra experiència si heu activat el Servei d'Emergències Mèdiques en el darrer any. Ho podeu fer omplint aquest qüestionari. Si en el futur l'heu d'activar, si us plau, recordeu traslladar-nos la informació sobre el servei rebut.

El grup municipal de la CUP ha repartit per les bústies del poble una instància demanant-vos que la signeu i la presenteu a l'ajuntament per tal de reclamar la presència 24 h de l'ambulància amb base a Anglès. L'ajuntament us fa saber que el servei d'emergències i d'ambulàncies no és competència municipal sinó de la Generalitat.

Tanmateix, volem deixar palès que compartim la preocupació sobre aquest servei a la nostra zona i que, conjuntament amb tots els municipis del Ter Brugent, portem ja un any demanant que es solucionin els problemes del transport sanitari no urgent i que l'ambulància estigui a Anglès les 24 h. Ho hem fet presentant estudis, demanant reunions, presentant mocions i sol·licitant més reunions amb els que gestionen el servei. Per a més informació, podeu llegir el document adjunt: ambulancies-desembre2016.pdf

Formulari per trametre dades:

Data de finalització: 
12/03/2017 - 23:59