Participació ciutadana

En aquest llistat trobaràs els processos participatius (enquestes, pressupostos participats, aportacions prèvies a l'elaboració d'ordenances, etc) que s'han dut a terme des del 2016 fins a l'actualitat.

Propostes als Pressupostos del 2019

Pressupostos Participatius 2018

Propostes als Pressupostos del 2019

Consulta pública prèvia sobre el projecte d'ordenança de la zona comercial-verda

Zona verda comercial

De conformitat amb allò establert a l’article 133 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, que preveu què amb caràcter previ a la elaboració del reglament, s’ha de substanciar una consulta pública, a través del portal web de l’Adminis

Consulta pública prèvia sobre el projecte d'ordenança de sorolls i vibracions

sorolls i vibracions

De conformitat amb allò establert a l’article 133 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, que preveu què amb caràcter previ a la elaboració del reglament, s’ha de substanciar una consulta pública, a través del portal web de l’Adminis

Constitució del Consell del Poble d'Anglès

L'ajuntament va iniciar a principis d'octubre el procés per a la creació del Consell del Poble, un òrgan de participació ciutadana de caràcter consultiu que identifica centres d'interès i delibera sobre les problemàtiques que afecten la globalitat del municipi.

Pressupostos participatius 2018 - Resultats

Pressupostos participatius 2018 - Resultats del procés

A continuació presentem els resultats de les votacions als projectes per a ser inclosos als Pressupostos municipals del 2018.

Vota la Pubilla i l'Hereu d'Anglès 2017

Candidats a Hereus i Pubilles 2017

FORMULARI TANCAT

Per poder votar has d'estar empadronat a Anglès i tenir més de 10 anys. Has de votar introduint el número d'identitat amb el qual figures al padró d'habitants (DNI/ NIE/ Passaport). Cal triar 1 hereu i 1 pubilla i cada persona només podrà votar una vegada.

Votació del segon dia festiu del 2018

Votació Dies Festius 2018

Del 18 al 24 de juliol, la població major de 10 anys empadronada a Anglès ha pogut votar el segon dia festiu del 2018.

El dia més votat ha estat el dilluns 21 de maig.

Votació dels 3 candidats/es a Pubilla i Hereu

Candidats seleccionats a Pubilla i Hereu 2017

La votació dels 3 candidats/es finalistes a Pubilla i a Hereu 2017 s'ha dut a terme entre el 18 i el 25 de juliol. Han votat 576 persones, un 12% del padró d'habitants major de 10 anys.

Els candidats finalistes són:

Propostes a votació pels pressupostos 2018

Propostes a votació pel 2018

Les propostes sotmeses a votació per als pressupostos participatius 2018 seran explicades de 9 a 11 h del dissabte 22 de juliol a la Sala Fontbernat.

Ordenança reguladora de la intervenció administrativa en els actes d’edificació i ús del sòl al municipi d’Anglès

Se sotmet a tràmit d'audiència prèvia a la seva aprovació, el projecte d'Ordenança reguladora de la intervenció administrativa en els actes d’edificació i ús del sòl al municipi d’Anglès. Aquelles persones o entitats que vulguin fer les seves aportacions, fins el 27 de març, ho poden fer en format de comentari al present article.

Pressupostos Participatius 2018, Comencem!

Després de la primera experiència en la història d'Anglès de votació oberta per decidir les inversions del 2017, enguany toca dur a terme un procés plenament participatiu de cares als pressupostos de 2018. Si volem que les propostes sorgeixin de la ciutadania, cal començar ja!

Aprovació inicial de l'Ordenança Municipal de Civisme i Convivència

El Ple del 31 de gener de 2017 va aprovar inicialment el text de l'Ordenança Municipal de Civisme i Convivència. Es va recollir l’opinió dels ciutadans, entre el 14 de desembre 2016 i el 10 de gener de 2017, mitjançant comertaris adjunts a aquest article.

Servei d'ambulàncies: Feu-nos arribar la vostra experiència

Ambulàncies

Ens seria de gran utilitat conèixer la vostra experiència si heu activat el Servei d'Emergències Mèdiques en el darrer any. Ho podeu fer omplint aquest qüestionari. Si en el futur l'heu d'activar, si us plau, recordeu traslladar-nos la informació sobre el servei rebut.

Enquesta sobre les Gales 2016

Ajuda'ns a valorar les Gales d'Anglès 2016 fent-nos arribar la teva opinió.

Si vols matitzar les respostes, disposes d'un camp lliure al final de l'enquesta per escriure-hi el què vulguis.

Votació dels candidats a Hereu i Pubilla 2016

Votació oberta

ATENCIÓ: FORMULARI TANCAT A LES 23:55 del 29 de juliol de 2016.

 

Ajuntament d'Anglès
c/ d'Avall 29
17160 Anglès (Girona)
Tel. 972 42 00 58
email: info @ angles.cat
web: http://www.angles.cat

 

Avís Legal

 

FacebookTwitterInstagram