Totes les publicacions

Anglès contra el canvi climàtic

Des de fa molt de temps he estat pensant en una nova iniciativa per a tenir un poble molt més net i respectuós amb el medi ambient.
Amb l'ajuda de l'ajuntament he pensat vàries coses per a tenir un millor poble:

- Papereres de reciclatge per tots els barris d'Anglès.

- Dies de neteja de rius, boscos, etc. amb voluntaris/voluntàries del poble.

- Videovigilància a tots els containers del poble i vigilar el contingut que aboca la gent, ja que s'hi llencen televisors, mobles, etc.

Pintar un banc/pas de zebre lgtbiq

Ja que no sé on adreçar-me ho faig aquí. Aprofitant que es vol remodelar la plaça Vaux sur mer, amb un grup de joves del poble creiem que es podria pintar un banc, així com un pas de zebre del poble, amb els colors de la bandera lgtbiq. Podria donar visibilitat a la gent que s'hi sent representada i molt de color a la plaça. 

Rehabilitació dels habitatges del carrer Fàbriques (Àrea de Regeneració i Renovació Urbana)

Carrer Fàbriques ARRU
Valoració: 

Gràcies a un conveni signat a quatre parts entre els propietaris dels pisos de la colònia Burés catalogats com a BCIL (Bé Cultural d'Interès Local), la Secretaria d'Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat de Catalunya, el Ministerio de Fomento i l'Ajuntament d'Anglès, s'han pogut rehabilitar

Reforma dels lavabos del CEIP Pompeu Fabra

Pompeu Fabra Lavabos nous Pressupostos Participatius
Valoració: 

Derivat del procés de Pressupostos Participatius del 2017/18, s'han dut a terme les obres de reforma dels lavabos del Ceip Pompeu Fabra d'Anglès, segons projecte executiu redactat per encàrrec de l'Ajuntament a l'arquitecte tècnic Arià Pla Coll.

Pàgines