Carnisseria Manel

×

Missatge d'error

  • Deprecated function: Optional parameter $type declared before required parameter $key is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $input declared before required parameter $form_state is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).
Presentació: 

Carnisseria i xarcuteria Manel és una de les botigues més emblemàtiques del poble d'Anglès. Està situada a la sortida d'Anglès en direcció cap a Osor. Tot i no estar al bell mig del poble la qualitat dels seus productes, el tracte amb els clients i el continu afany de superació han fet que la majoria d'habitants del poble d'Anglès i rodalies, la considerin una de les millors opcions per comprar-hi la carn. A part de vendre els productes habituals que es poden trobar en qualsevol carnisseria, Carnisseria Manel destaca per les seves especialitats elaborades artesanalment com botifarres de bolets, hamburgueses de pollastre, pastissos de carn, diversos tipus de farcits, etc.

Especialitats

  • Carn de perol
  • Embotits curats
  • Plats preparats (Ex: canelons)

Adreça: CARRETERA D’OSOR, 41 (GRUP LA PAU)-Anglès
Telèfon: 972.42.07.57
Email: info@carnisseriamanel.com


Xarxes Socials: 

FacebookInstagram