La República Cafè Bar

La República Cafè Bar

Antigament "Can Gubau". Va ser la seu del Centre Republicà d'Anglès i actualment és el cafè-bar, La República 1906.

És un edifici en cantonada que s'aboca a la plaça de Catalunya, on podem veure un segon cos d'edifici, més alt, de dues plantes. L'edifici principal, coronat amb una balustrada interferida amb pedestals i gerros, presenta una ornamentació eclèctica, a base de falses arcades que reposen sobre parelles de columnes amb capitells corintis.

Per al matí La República és lluminosa per fora i per dins gràcies a la llum del sol, però a la nit sofreix un canvi de tonalitats tant fora com dins gràcies a la decoració i enllumenat vintage que té.

S'hi pot degustar bons cafès, una bona varietat d'entrants i diferents plats combinats entre els quals destaquen l'hamburguesa vegana i l'hamburguesa "Republicana" amb vedella, foie i ceba caramel·litzada... Sempre utilitzant productes de 1a qualitat, frescos i de temporada, preparats al moment, tant d'aquí catalunya com d'arreu del món.

L'objectiu de La República és ser un punt de reunió, centre cívic, on anar amb amics, familiars o un punt de reencontre amb vells companys.

Anglès 41° 57' 22.896" N, 2° 38' 13.5168" E