Turisme Rural Can Pol de Dalt

×

Missatge d'error

  • Deprecated function: Optional parameter $type declared before required parameter $key is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $input declared before required parameter $form_state is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).
Can Pol de Dalt Turisme Rural
Bed & Bike Can Pol de Dalt
Can Pol de Dalt temporada de bolets

A la falda de les Guilleries, a cavall entre La Selva i el Gironès i dalt d'un turó envoltat de prats on pasturen les ovelles i els xais, hi sobresurt el Mas Can Pol de Dalt, que té una magnífica panoràmica dels Pirineus, del Far, de La Barroca i de Rocacorba.

Alhora, està situat tan sols a 12 minuts de la ciutat de Girona, punt de partida privilegiat que permet gaudir d'un ampli ventall de rutes culturals, esportives i gastronòmiques, i a pocs quilòmetres de la Costa Brava.

Can Pol de Dalt té l'encant de la vida tradicional de pagès, n'és un bon exemple, el pa i la coca d'anís de la casa veïna de la Rosa que l'elabora a l'antiga, cuits amb llenya en un forn de pedra tosca. És la delícia dels nostres visitants.

Amb aquest entorn idíl·lic, fruireu del descans i de la tranquil·litat que busqueu per a les vostres vacances, ja sigui en parella, amb la família o els amics. El gran espai verd que envolta el mas és ideal per a practicar qualsevol activitat a l'aire lliure.

A més, s'ofereix el servei de Bed and Bike per als ciclistes, concretament, en la ruta d'Olot-Girona de vies verdes.

Telèfon: +34 972 42 00 52
Email: info@bedandbike.cat

Veïnat de Trullàs
Anglès 41° 57' 18.684" N, 2° 40' 24.4524" E