Com arribar

Com arribar a Anglès

Com arribar
Caption

  • Cotxe: Des de Barcelona, per l’autopista AP-7 (E-15) direcció Girona-França sortida 8, agafar la C-25, sortida 225 direcció Olot-Anglès. Des de Girona, per l’autopista AP-7 (E-15) direcció Barcelona sortida 8, agafar la C-25, sortida 225 direcció Olot-Anglès; o bé, carretera N-141e per Salt, direcció Bescanó-Olot.
  • Autobús: www.teisa-bus.com fan el trajecte d’Olot a Lloret de Mar i de d’Olot a Girona passant per tots els municipis del Ter Brugent (excepte Susqueda) i viceversa. Des de l’aeroport Girona-Costa Brava opera la companyia www.sagales.com fins a la ciutat de Girona.
  • Tren: l’estació de tren més propera es troba a Girona capital, amb servei de regional i mitja distància i tren d’alta velocitat (AVE). També hi ha la possibilitat d’utilitzar l’estació de Sils, amb trens mitja distància i regional. Consultar informació i horaris a www.renfe.es i a http://mou-te.gencat.cat/ línia R11 http://rodalies.gencat.cat/web/.content/pdf/horaris/R11.pdf
  • Avió: l’aeroport Girona-Costa Brava es troba a una mitjana de 20km. Hi operen companyies de baix cost oferint vols regulars arreu d’Europa. Més informació a la web de l’aeroport.
  • Lloguer de cotxes: a la ciutat de Girona i a l’aeroport Girona-Costa Brava es poden llogar vehicles a través de diferents empreses.