La Comarca de La Selva

Costa Brava

La Selva és l’inici de la Costa Brava, on us estan esperant tot un conjunt de platges i cales perquè us relaxeu, contempleu els paisatges naturals, gaudiu de cada racó…

Viviu cadascuna de les platges i cales de la comarca, i disfruteu de l’oferta d’activitats aquàtiques que hi trobareu.

Termalisme

Poques vegades es troben tantes poblacions balneàries en un territori tant proper com passa a la Selva.

A Santa Coloma de Farners, Caldes de Malavella i Sant Hilari Sacalm hi brollen aigües termals i/o mineromedicinals que us permetran gaudir dels millors tractaments i de la pau dels seus balnearis.

Moltes rutes

Et proposem descobrir la comarca mitjançant l’extensa xarxa de rutes de senderisme, cicloturisme i BTT que recòrren el territori.

L’oferta engloba petits itineraris, llargs recorreguts, rutes a peu, en bicicleta, circulars, lineals, etc., però sompre buscant els racons i indrets més interessants i amb un manteniment periòdic continu.

Jardins botànics

Nombroses espècies i varietats de plantes han estat estrictament identificades i reunides en col·leccions que trobareu als tres jardins botànics de la Selva.

Gaudiu d’una visita molt especial en un entorn privilegiat als penya-segats de la Costa Brava.

Gastronomia

A la Selva podreu descobrir la gastronomia selvatana, amb representació de la cuina del mar (peix, marisc, etc.), de la muntanya (caça, bolets, etc.)i de la plana (hortalisses, fruiters, etc.).

Aigua, boscos i natura

L’aigua es manifesta en múltiples varietats a la comarca i ha esdevingut l’element diferencial respecte d’altres territoris i la principal font de riquesa econòmica, natural i cultural.

A la Selva trobareu l’aigua representada en múltiples escenaris, sempre acompanyada dels boscos, que van donar nom a la mateixa comarca.

Patrimoni cultural

Repartits per multitut de punts de la comarca, descobrireu un important nombre d’elements del patrimoni cultural destacables, alguns dels quals són referents a nivell català: castells, monestirs, ermites, jaciments arqueològics, arquitectura modernista, etc.

Més informació a:

http://www.laselvaturisme.com/