Adequació dels locals A i B de la Nau Burés nº3

Grades retràctils
Valoració: 
Data d'inici: 
20/11/2017
Durada aproximada: 
2 mesos
Data de finalització: 
15/12/2016
Subvencionat per: 
Diputació de Girona
Col·laboradors: 
Diputació de Girona
Cost total: 
98267.44€
Part subvencionada: 
73700.58€
Cost ajuntament: 
24566.86€
Descripció: 

Les obres d'adequació dels locals A (polivalent) i B (sala de ball) dela nau 3 de la Burés consisteixen en substituir les rajoles trencades i polir el paviment, obrir noves portes d'emergència (una al local A i una altra al local B)  per complir amb la normativa de Bombers, ignifugar els pilars i jàsseres metàliques de les dues sales (a l'estiu es van ignifugar els del polivalent) i finalment, col·locar grades retràctils.

Aquestes adequacions es poden dur a terme gràcies al Pla Únic d'Obres i Serveis de la Diputació de Girona que ha cobert un 75 % del cost.

Poliment del paviment
Porta d'emergència extra
Poliment del paviment
Climatització al Polivalent Burés
Adequacions de SO al Polivalent
Sortida d'emergència
Vista de l'estrena del polivalent després de l'acabament de les obres