Missatge d'error

  • Deprecated function: Optional parameter $type declared before required parameter $key is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $input declared before required parameter $form_state is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).

Consulta pública prèvia sobre el projecte d'ordenança de la zona comercial-verda (tancada)

Zona verda comercial

De conformitat amb allò establert a l’article 133 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, que preveu què amb caràcter previ a la elaboració del reglament, s’ha de substanciar una consulta pública, a través del portal web de l’Administració competent en la qual s’ha de demanar l’opinió dels subjectes i de les organitzacions més representatives potencialment afectats per la futura norma sobre:

a) Problemes que es pretenen solucionar

Les places del centre de la població queden ocupades de forma permanent durant els horaris d’activitat comercial.

Aconseguir una rotació dels vehicles que permeti un ús més racional de l’espai disponible per estacionar en el centre de la població. Significarà donar més facilitats per a l’activitat comercial del centre de la població.

b) Necessitat i oportunitat de la seva aprovació

És necessari especialment a la zona de la Rutlla i Carrer Girona on s’ha habilitat un espai de càrrega i descàrrega que ha significat la pèrdua de 4 llocs d’estacionament. Els 5 estacionaments que es volen habilitar com a zona verda complementarien aquesta pèrdua amb un potencial de 20 estacionaments al matí i 20 estacionaments a la tarda (5 espais x 4 h matí i tarda).

A la Plaça Catalunya els dos estacionaments previstos suplirien els dos que hi havia a la zona de càrrega i descàrrega del carrer indústria. Milloraran la capacitat d’estacionament per accedir a la Farmàcia del carrer indústria.

c) Objectius de la norma

L’objectiu de la norma és aconseguir una rotació dels vehicles que permeti un ús més elevat de l’espai disponible per estacionar en el centre de la població

d) Possibles solucions alternatives regulatòries i no regulatòries

No coneixem altres solucions que millorin l’ús d’aquests estacionaments afectats.

La ciutadania i les organitzacions que ho considerin adient, poden remetre les seves opinions sobre els aspectes plantejats, fins al dia 17 de novembre 2017, escrivint un comentari a continuació.

Comentaris

Bona tarda,

En primer lloc gràcies per la iniciativa dels aparcaments comercials. Fa anys que demanem a l'ajuntament una sol.lució al tema. Tenim molts clients de fora d'Anglès i gent de pasada que es voldrien parar però no és fàcil.

El que voldriem demanar es que donat que el dia de mercat a Anglès es el diumenge aquests aparcaments comercials fossin vigents també el cap de setmana. El nostre problema greu es el cap de setmana i sobretot el diumenge, ja que amb el mercat es impossible passar per la verneda i l'aparcament del palillos no es pot utilitzar.  També seria necessari tant per la zona verda com la zona de càrrega i descàrrega indicardors verticals dels horaris d'utilització.

Moltes gràcies,

Eva

imatge de Marta Freixas
Publicat per Marta Freixas el dj., 16/11/2017 - 11:15

Bon dia,

Ens alagrem que hi hagi una proposta de millora en els estacionaments, encarant-ho també en benefici de les zones comercials.

Som l'Agrobotiga Santabàrbara i estem en el carrer indústria (carrer principal, per tant, molt transitat) i constantment ens trobem amb problemes i "queixes" per part dels transportistes i dels propis clients.

Just al costat hi ha la plaça dels horts, però rarament hi ha places disponibles per a poder aparcar.

Per tant, com a cas individual segons les nostres necessitats exposem dos problemes que ens agraderia solucionar;

En primer lloc, seria ideal habilitar una zona de càrrega i descàrrega el més a prop possible de la botiga; rebem nombroses entregues cada dia, les quals son voluminoses i pesen... i sovint els transportistes no tenen on aparcar, o han de fer llargs recorreguts amb les càrregues. I si aparquen "malament" (els 3-5 minuts que tarden a fer la descàrrega) poden rebre una multa.

Per altra banda també voliem fer esment dels aparcaments de la plaça dels horts. En aquest cas no només ens afecta a nosaltres, sino que una vintena d'establiments del voltant també. Aquesta zona de pàrking disposa de bastantes places i, a més, son molt visibles per la gent que està de pas, que no és del poble i, per tant, que no coneix altres alternatives on poder aparcar. Així doncs, considerem que seria interessant que es disposessin algunes d'aquestes places a estacionaments "temporitzats" per a poder fer les compres i/o gestions.

Ja per acabar, la proposta que es va comentar ahir de destinar uns 15 minuts d'estacionament a aquestes zones tant sol.licitades, considerem que és poc temps, ja que algunes gestions a vegades porten més temps, o simplament el temps d'espera per a realitzar-la supera aquests 15 minuts.

 

Esperem que això tiri endevant, moltes gràcies!

Bon dia,

Aquest comentari es fa en nom dels comerços i d'altres negocis que conformen l'espai de les Galeries Comercials i el carrer Ponent.

En primer lloc: Agrair que per part de l'ajuntament s'hagi pres l'iniciativa de les zones verdes, tots esteríem d'acord que els comerços són vitals per un poble i que els aparcaments ho són pel comerç.

En segon lloc : Creiem que seria bo, que al carrer Ponent s'hi pogués fer algun d'aquests aparcaments, ja que moltes vegades sentim  dir " A LES GALERIES ESTÀ BEN MORT" , potser no és té amb compte que entre botigues i d'altres negoçis som 9 dins les mateixes galeries i 5 o 6 al carrer Ponent. Creiem que aquests aparcaments també serien beneficiosos per una part de comerços de l'Indústria ja que molta gent hi accedeix des de el Ponent per les Galeries ( a la Fleca,Botiga Informàtica,etc....).

Esperem tingeu amb compte la nostre petició.

Salutacions