Missatge d'error

  • Deprecated function: Optional parameter $type declared before required parameter $key is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $input declared before required parameter $form_state is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).

Retiment de comptes

La rendició de comptes d’una administració pública és el conjunt de mecanismes que permeten explicar, justificadament, els seus objectius i resultats, responent a les necessitats i als interessos de la ciutadania que li ha atorgat legitimitat.

La rendició de comptes es concep com un eix per configurar la relació entre l’ajuntament i la societat, on siguin presents de manera continuada els elements de la transparència, la participació, l’avaluació dels resultats i el control i gestió de les incidències.

L’objectiu és, doncs, que la rendició de comptes permeti millorar la qualitat de les relacions amb la societat i els impactes de les actuacions que es realitzen.

En aquest apartat del portal trobaràs els següents espais que t'expliquen quin és el pla de govern, els projectes que s'estan desenvolupant al municipi i les notícies que aporten informació sobre execució del pressupost i serveis.

- Pla dActuació municipal

- Projectes municipals

- Butlletins d'Informació

- Publicacions al portal de Govern Obert

Pots aportar comentaris i valorar la informació anterior.