Espais de col·laboració

La col·laboració de la ciutadania en l'àmbit del Govern Obert consisteix en participar en la feina necessària per a l'assoliment d'un objectiu comú pel poble. En canvi, la participació ciutadana consisteix en prendre part en un procés de presa de decisions, tant si s’està a favor com si s’està en contra.

Així doncs, aquest espai t'ofereix la possibilitat de co-crear projectes d'interès públic, co-dissenyar polítiques públiques i col·laborar amb l'ajuntament.

Com?

Iniciatives per al municipi- Pots trametre propostes col·laboratives que seran debatudes al portal i al consell del poble. Si són viables i d’interès general, es definirà un pla d’implementació i s’estudiarà com engegar-les.

 

Incidències- Pots comunicar incidències per ajudar-nos a resoldre-les més ràpidament, problemàtiques de circulació, suggerir actuacions. Cal que et registris al portal per poder crear una incidència. Un cop creada, podràs veure en quin estat de resolució es troba.

 

Espai d'opinió- Utilitza el formulari d'opinió per tal de millorar els serveis públics. Necessitem l'avaluació i l'opinió de la ciutadania per a re-dissenyar uns serveis públics de qualitat que satisfacin les necessitats dels nostres habitants.