Processos participatius i consultes

En aquest llistat trobaràs els processos participatius (consultes, votacions en línia, propostes, etc) que s'han dut a terme des del 2016 fins a l'actualitat.

Resultats de les votacions als Pressupostos Participatius pel 2019

Us presentem els resultats de la Votació Ciutadana de les propostes d’inversió 2019. Recordem que aquests són els resultats d’un procés participatiu i obert a tothom en el qual hi han participat totes les persones interessades tant a formar part de la comissió com en expressar les seves prioritats emetent el seu vot.

Vota i decideix les propostes que seran incloses al Pressupost 2019 (tancat)

Vota i decideix les propostes que seran incloses al Pressupost 2019

PERÍODE DE VOTACIONS: del 28/05/2018 al 17/06/2018. Pots votar electrònicament omplint el formulari de votació que et demanarà el teu document d'identitat (amb el qual figures al padró d'habitants) o bé presencialment a la Biblioteca i a l'Ajuntament.

Ordenança reguladora de la intervenció administrativa en els actes d’edificació i ús del sòl al municipi d’Anglès

Se sotmet a tràmit d'audiència prèvia a la seva aprovació, el projecte d'Ordenança reguladora de la intervenció administrativa en els actes d’edificació i ús del sòl al municipi d’Anglès. Aquelles persones o entitats que vulguin fer les seves aportacions, fins el 27 de març, ho poden fer en format de comentari al present article.