Missatge d'error

  • Deprecated function: Optional parameter $type declared before required parameter $key is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $input declared before required parameter $form_state is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).

Propostes a votació pels pressupostos 2018

Propostes a votació pel 2018

Les propostes sotmeses a votació per als pressupostos participatius 2018 seran explicades de 9 a 11 h del dissabte 22 de juliol a la Sala Fontbernat.

Cada proposta serà presentada pel seu promotor o bé per algun membre de la comissió de pressupostos participatius.

El període de votació serà del 28/08/2017 al 15/09/2017.  El sistema de votació serà amb suport informàtic i els espais on es realitzaran seran: Matins de dilluns a divendres, excepte festius a l'Ajuntament. Tardes de Dilluns a divendres i dissabte matí, excepte festius, a la Biblioteca.

S'ha establert el sistema de votació de la següent manera: Cada ciutadà votarà diferents propostes, la suma de l'import de les quals no pot superar els 150.000 € , no podrà repetir la mateixa proposta i cada proposta votada tindrà un punt. S'escolliran les propostes amb més punts i fins a un màxim de 150.000 €.

 

Podeu consultar totes les propostes al següent enllaç: http://som.angles.cat/propostes-votacio-2018

Comentaris

Bones!

Potser arribo una mica tard, i segurament hi havia una opció ciutadana de fer propostes de millora on tots els anglesencs i anglesenques podien dir la seva.

Al no estar al cas, ho faig ara veient les propostes a votar. 

Hi ha unes escales que comencen al l'encreuament del Carrer Can Planes amb el Carrer de la Triassa, que pugen amunt fins al final del Carrer Avellaneda que estan en molt i molt mal estat, deteriorades. 

Són unes escales que tenen més de 40 anys i l'única reforma que s'hi ha fet és posar pedaços de rajoles per tapar els buits que ja estaven trencats, i de tant en tant es treuen les males herbes que hi creixen al voltant.

Sé que no estic a temps per a fer-ho entrar com a proposta, però només us ho volia dir per a que ho tinguessiu en compte per a futures propostes de millora de la vila i mobiliari urbà!

 

moltes gràcies!

Benvolgut Marc,

Ho tindrem en compte, però el pressupost municipal és limitat i hi han moltes coses a fer l'any vinent a nivell de clavegueram, enllumenat públic, carrers i voreres. Intentarem encabir el màxim d'actuacions amb el mínim cost. Per aconseguir-ho, calen procediments de contractació per concurs, amb els quals es sol obtenir el millor preu, però malauradament aquests concursos són llargs i feixucs. En qualsevol cas, ho tenim en compte.

Gràcies per l'aportació.