Missatge d'error

Deprecated function: Optional parameter $input declared before required parameter $form_state is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).

Missatge d'avís

Els enviaments per aquest formulari estan tancats.

El carrer Escoles, per amplada, hauria de tenir sentit únic. Vota quin prefereixes?

Opcions de sentit únic del carrer Escoles

El carrer Escoles no és prou ample per permetre el doble sentit i alhora que hi aparquin els veïns a un costat. Us proposem valorar el sentit únic d'aquest carrer, mantenint la circulació de la resta del barri tal com està. Aquesta consulta es centra exclusivament en el carrer Escoles i no afecta al tram entre la plaça de la Rutlla i la bifurcació del carrer Escoles i Floricel que continuaria sent de doble sentit, atès que s'ha constatat el bon resultat de l'obertura del camí peatonal entre el Puig Bell i l'escola.

Volem preguntar als veïns i veïnes d'Anglès, i en especial als del Barri de Can Serra, quina opció prefereixen pel carrer Escoles.

OPCIÓ A: de l'avinguda dels Països Catalans en direcció a la Rutlla

OPCIÓ B: de la Rutlla en direcció als Països Catalans

Hauras d'omplir la següent enquesta via ordinador, tauleta o mòbil. També es podrà fer des dels ordinadors de la biblioteca o bé a l'ajuntament de 9 a 14h. Només es podrà votar una única vegada per persona empadronada i major de 18 anys. + info

L'enquesta estarà activa fins el dilluns 18 de febrer.

Data de finalització: 
18/02/2019 - 23:00