Missatge d'avís

Els enviaments per aquest formulari estan tancats.

Valorem el canvi de circulació al Barri Antic?

Sentit actual dels carrers Comerç i Avall (Can Centena - Pl. Fca. Barnades)

Fa mig any es van canviar els sentits de circulació del carrer Comerç i de la pujada del carrer d'Avall amb la finalitat de fer més fàcil l’entrada al Barri Antic. Volem preguntar als veïns i veïnes, en especial als del Barri Antic, com valoren els següents canvis.

Carrer Comerç: Ara és de pujada des del carrer Indústria en direcció a l'Aliança. Amb aquest canvi es pot accedir al carrer Comerç des d’ambdues direccions des del carrer principal de la Vila.

Carrer d’Avall: (entre Can Centena i Plaça Francesca Barnadas): En passar a ser de baixada, ha esdevingut el vial de sortida del Barri Antic. Amb aquesta nova sortida, anar cap al barri de Can Serra i cap a la carretera de Santa Coloma des del barri Antic és molt més senzill.

Volem saber què prefereixes, si els sentits actuals o els que hi havien abans. En qualsevol cas, es mantindrà la Zona Verda.

Has de tenir en compte que si vols mantenir el sentit actual, caldrà autoritzar el doble sentit exclusiu pels veïns del tram del carrer d'Avall entre Can Centena i Pl. F.Barnades per a que puguin entrar i sortir del seu garatge, tal com s'explica aquí.

Com votar? Omple la següent enquesta via ordinador, tauleta o mòbil. També es podrà fer des dels ordinadors de la biblioteca o bé a l'ajuntament de 9 a 14h. Només es podrà votar una única vegada per persona empadronada i major de 18 anys.

Fins quan? L'enquesta estarà activa fins el dilluns 18 de febrer.

 

Data de finalització: 
18/02/2019 - 23:00