Pressupostos participatius 2018 - Resultats

Pressupostos participatius 2018 - Resultats del procés

Un cop duta a terme la votació popular dels projectes per a ser inclosos als Pressupostos municipals del 2018, han resultat guanyadors els següents:

1) Reforma dels lavabos del col·legi Pompeu Fabra

2) Canvi de Finestres del col·legi Pompeu Fabra

3) Videoporters en centres educatius

4) Mobiliari exterior de la Llar d'Infants

5) Seients per les grades del pavelló

El procés seguit ha estat el següent:

1) Presentació i Validació de les propostes (de l'11 de marc al 10 d’abri 2017)

2) Posteriorment, la Comissió dels Pressupostos Participatius va validar que les propostes presentades s'ajustessin als criteris fixats. 

3) Les propostes vàlides van ser traslladades sals tecnics municipals competents en l'àmbit a que fèien referència i aquests van avaluar que siguin realitzables des del punt de vista tècnic, econòmic i jurídic.

4) Un cop superada aquesta fase de validació, la comissió de Pressupostos Participatius va fer públiques les Propostes Finalistes.

5) El dissabte 22 de juliol es van explicar a la ciutadania les propostes sotmeses a votació . Cada proposta va ser presentada pel seu promotor o bé per algun membre de la comissió de pressupostos participatius.

6) Del 28/08/2017 al 15/09/2017 es van dur a terme les votacions amb suport informàtic. Cada ciutadà va poder votar diferents propostes, la suma de l'import de les quals no podia superar els 150.000 €.

7) Finalment, han resultat guanyadores les propostes amb més punts, fins a un màxim de 150.000 €.

Podeu consultar totes les propostes al següent enllaç: http://som.angles.cat/propostes-votacio-2018