Missatge d'error

  • Deprecated function: Optional parameter $type declared before required parameter $key is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $input declared before required parameter $form_state is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).

67è APLEC DE LA SARDANA D'ANGLÈS a la Sala de l'U d'octubre a La Bures

Diumenge dia 20 de juny de 2021 tornarem a celebrar l'Aplec de la Sardana d'Anglès. Encara no podrà ser amb les condicions de normalitat que voldriem, però hem mirat de respectar les normatives del PROCICAT i parlat amb l'Ajuntament d'Anglès i hem decidit que es podran ballar les quatre últimes sardanes del concert, amb mascareta i en grups de com a molt 10 persones.

A mig concert, com cada any es lliuraran les Roses d'Or, la del 2020 que no vam poder lliurar a Joan Domènech i la del 2021 que hem concedit a en Miquel Valentí per la seva vida vinculada a la sardana i pels 31 anys com a presiden de la nostra entitat Agrupació Sardanista Floricel.

Si voleu podreu entrar a la nostra pàgina web: <a href="https://www.floricel.cat">www.floricel.cat</a> on trobareu el programa de sardanes i una presentació de cada sardana, del seu autor i en molts casos un enllaç per escoltar-la. Aquest enllaç no estarà operatiu fins dilluns que ve a fi que no es disparin els audios mentre escoltem el concert.

No cal inscripció prèvia.

Porteu mascareta, aigua, i quelcom per protegir-vos del sol, tot i que hem comprovat que a gairebé tot l'espai de cadires hi haurà hombra.

Us esperem a l'Aplec!

Entitat relacionada: 
FLORICEL, Agrupació Sardanista i Cultural