Missatge d'error

  • Deprecated function: Optional parameter $type declared before required parameter $key is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $input declared before required parameter $form_state is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).

Sardanes des del Campanar - Aplec de la Sardana 2020

Sardanes des del campanar

Aquest any no podrem celebrar l'Aplec de la Sardana el proper diumenge 21 de juny. Però no ens volem resignar a passar aquest dia sense escoltar sardanes i poder-les ballar a casa, al pati o al balcó.

Esperem que la propera tardor podrem celebrar l'Aplec amb la dignitat que ens mereixem, tots junts i podent-nos agafar les mans.

Una de les sardanes que podrem escoltar és CANTANT L’AMOR de Josep Vicens i Juli “Xaxu” Aquesta sardana ha estat escollida per celebrar el DIA UNIVERSAL DE LA SARDANA 2020, que s’emmarca en la celebració de L’ANY XAXU en els 150 anys del seu naixement.

Esperem que les sardanes des del campanar es puguin escoltar bé a tot el poble.

Agraïm la col·laboració de l'Ajuntament i de la Parròquia.

 

Entitat relacionada: 
FLORICEL, Agrupació Sardanista i Cultural