Missatge d'error

  • Deprecated function: Optional parameter $type declared before required parameter $key is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $input declared before required parameter $form_state is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).

Inaugurem el primer parc caní del municipi

Parc caní a Anglès
novembre 2020

L’Ajuntament d’Anglès acaba d’obrir el primer parc d’esbarjo per a gossos del municipi, en el qual els animals podran jugar i còrrer sense anar lligats i interactuar amb altres gossos sota el control dels seus propietaris. Les races perilloses han de portar morrió.

El parc està equipat amb un abeurador per a gossos, una petita piscina per refrescar-se a l’estiu, una taula per saltar-hi a sobre, alguns obstacles com una roda per saltar i també disposa de bancs per als seus propietaris. Hi ha una paperera amb bosses per recollir excrements i els usuaris són els responsables de mantenir el civisme de l’espai així com de respectar el mobiliari.

Una valla perimetral de 2 metres delimita el recinte. Per accedir, hi ha un sistema de doble porta que evita que els gossos es puguin escapar. És molt important que qui entri al parc vetlli per tancar la primera porta abans d’obrir la porta daccés interna. Mentre hi hagin gossos a dins, és indispensable mantenir les dues portes tancades.

+ Informació: http://www.angles.cat/promocio-variable/nou-parc-desbarjo-per-a-gossos-a-angles/