Missatge d'error

  • Deprecated function: Optional parameter $type declared before required parameter $key is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $input declared before required parameter $form_state is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).

Telegestió per controlar el CO2 a les aules de la llar d'infants

febrer 2021

Des del 19 de febrer de 2021 està operatiu el sistema ORPHEUS pel control de la qualitat de l'aire de les aules de la llar d'infants. Aquest sistema recull dades a temps real de diferents paràmetres de confort i salut (nivells de CO2, temperatura i humitat entre altres) i, a partir d'aquestes dades estableix els protocols de ventilació dels espais. Les educadores disposen d'informació personalitzada per a cada aula i un aplicatiu que els indica si cal o no ventilar. Alhora, el sistema permet estalviar consum energètic evitant mantenir les finestres sempre obertes i indicant realment quan cal ventilar.