Dinamitzar

Celebració dels 100 anys del CEA

Celebració dels 100 anys del CEA

L’any vinent, el C.E.Anglès celebra el seu centenari i col·laborarem amb el Club per a la realització d’aquesta commemoració.

Actuacions relacionades: 
Centenari del Club Esportiu Anglès
gener 2020

Durant la Fira de Sant Antoni 2020 es va inaugurar la placa de cava dedicada al centenari del Club Esportiu Anglès. El club va mostrar la nova equipació. L'ajuntament ha atorgat una subvenció nominativa de 3.000 €pels actes de celebració del centenari que tindran lloc al llarg de tot l'any 2020.

Cursets diversos

Cursets diversos

Amb l'obertura de l'Hotel d'Entitats com a espai formatiu, ampliarem l'oferta formativa en àmbits de tecnologia, música i/o arts plàstiques.

Actuacions relacionades: 
Projecte formatiu musical Som Música
juliol 2020

L’Ajuntament d’Anglès ha signat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de la Cellera de Ter i la fundació Casa de la Música de les comarques Gironines pel desenvolupament de projecte formatiu musical “Som Música”. L’eix vertebrador d’aquest projecte serà la formació musical en tots els estrats de la població com a eina bàsica per a la construcció d’un ecosistema musical propi tan pel que fa als artistes com al públic. Per fer-ho, i arribar a totes les sensibilitats, aquest projecte oferirà formació tant en instruments musicals tradicionals com en noves eines i tendències musicals.

Gales d’Anglès

Gales d’Anglès

Creiem que el sistema actual en què la comissió tria els grups i organitza els actes és el que més bons resultats ha donat. En conseqüència, continuarem amb aquest model de col·laboració entre voluntaris i ajuntament.

Actuacions relacionades: 
Gales 2020
setembre 2020

Tot i les dificultats i amb un compliment estricte de les mesures dictades per les autoritats sanitàries, s'han pogut celebrar Les Gales durant la pandèmia de la COVID 19. Tots els actes tenien aforament limitat, gel hidroalcohòlic, accés obligatori amb mascareta i reserva prèvia amb seients separats entre grups bombolla. Hem pogut mantenir l'esperit cultural i tradicional de les Gales.

Projectes d’intercanvi cultural

Projectes d’intercanvi cultural

Volem crear un festival d'intercanvis culturals per donar visibilitat a les diferents cultures que conviuen en el nostre poble. Un festival per mostrar la diversitat amb xerrades, tallers i activitats representatives.

Actuacions relacionades: 
Anglès des d'una altra mirada
octubre 2019

Durant la festa del Remei 2019 va tenir lloc la primera edició d' Anglès des d'una altra mirada, esdeveniment que pretén ser un espai on els veïns i veïnes d'Anglès, independentment de la seva provedència, la seva cultura o religió puguin trobar-se per compartir l'amor pel poble en el que viuen compartir la diversitat tot gaudint-la.

Pàgines

Subscriu-te a RSS - Dinamitzar