Missatge d'error

  • Deprecated function: Optional parameter $type declared before required parameter $key is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $input declared before required parameter $form_state is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).

Amics de la Biblioteca Joaquim Bauxell d'Anglès

  • L’objectiu de la nova associació és promocionar la lectura, l’estudi, el debat i la celebració d’actes culturals i potenciar-ne la Biblioteca Joaquim Bauxell com espai de difusió. Amb aquesta intenció, presenta un complet programa d’activitats culturals que van des de l’organització de sortides literàries o teatrals fins a la programació d’espectacles d’arts escèniques professionals relacionades amb la cultura i el patrimoni local. 
  • L’entitat està formada per un grup impulsor d’usuaris de la mateixa biblioteca, que ha decidit associar-se l’any que se celebra el centenari del naixement del poeta anglesenc Joaquim Bauxell que dona nom a l’equipament. Els seus membres treballen conjuntament amb la Biblioteca amb el suport de l’Ajuntament del municipi. Per tal d’obrir la proposta a la població, els pròxims dies totes les persones interessades a formar-ne part s'hi podran inscriure mitjançant una butlleta que trobaran a la Biblioteca.
Email: 
amicsbibliotecaangles@gmail.com
Adreça postal: 
de la Indústria, 6 17160 Anglès
Persona de contacte: 
Josep Casadellà
Telèfon de contacte: 
630486178