Cicle de Cinema Gaudí ESCAPE ROOM

Data: 
23/09/2022 - 20:00

Sala de l'U d'octubre

ESCAPE ROOM

Escape Room: La Pel·lícula arribarà als cinemes de tot Catalunya el proper 11 de març.  Després de quatre temporades d’èxit al teatre, amb més de 200.000 espectadors, la comèdia  escrita per Joel Joan i Hèctor Claramunt salta ara a la gran pantalla. El film està protagonitzat  per Joel Joan (El nom), Paula Vives (Nit i dia), Ivan Massagué (El hoyo, Benvinguts a la  família) i Mònica Pérez (Polònia). 

El llargmetratge, debut en la direcció cinematogràfica d’Hèctor Claramunt, és una comèdia  esbojarrada que situa els quatre protagonistes dins un escape room, una de les opcions d’oci  més en voga en l'actualitat. Les dues parelles hauran de posar a prova la seva amistat i intentar  sortir-ne superant proves tan enginyoses i divertides com perilloses. 

Escape Room: La Pel·lícula és la comèdia catalana de l’any, que combina elements de thriller i  grans dosis d’humor per reflexionar sobre com actuem els éssers humans davant de situacions  límit, el joc de confiança en els rols de parella i l’equilibri entre la veritat i la mentida. Es tracta d’una producció d’Arriska, Focus i Nakatomi. Compta amb la participació de Televi sió de Catalunya i el suport de l'ICEC. El film serà distribuït a sales de cinema per Filmax.

Organitza: 
Amics de la Biblioteca Joaquim Bauxell d'Anglès