Cicle Cinema Gaudí: Pan de Limón con Semillas de Amapola

Data: 
28/01/2022 - 20:00

Divendres 28/01 a les 20:00h els Amics de la Biblioteca organitzem una nova sessió del Cicle de Cinema Català Gaudí amb la pel.lícula PAN DE LIMÓN CON SEMILLAS DE AMAPOLA.

Podeu veure l'entrevista feta a l'escriptora i coguionista de Pan de Limón con Semillas de Amapola Cristina Campos clicant AQUÍ

Sinopsi.
En obrir l'antic forn de llenya l'olor de pa acabat de fer va acariciar l'ànima de Marina. Va tancar els ulls, va inspirar lentament. Olor d'infància. Olor de llar.

Durant l'hivern del 2010, en un petit poble de l'interior de Mallorca, l'Anna i la Marina, dues germanes que van ser separades en la seva joventut, es retroben per vendre una fleca que han heretat d'una dona misteriosa que creuen no conèixer.

Són dues dones amb vides molt diferents. Anna tot just ha sortit de l'illa i continua casada amb un home que ja no estima. Marina viatja pel món treballant com a cooperant d'una ONG.

Mentre intenten desentranyar el secret que amaga la seva herència, hauran de fer front als vells conflictes familiars, alhora que intentaran recuperar els anys perduts.

Aquesta novel·la és una història sobre l'amistat femenina, sobre secrets guardats i receptes de pa oblidades. Però sobretot és la història d'unes dones que aprenen a decidir, amb llibertat, sobre el seu futur.

 

Organitza: 
Amics de la Biblioteca Joaquim Bauxell d'Anglès