Missatge d'error

  • Deprecated function: Optional parameter $type declared before required parameter $key is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $input declared before required parameter $form_state is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).

Concert de Sardanes del 66è Aplec de la Sardana d'Anglès

Data: 
07/09/2020 - 19:00 a 08/09/2020 - 18:59

Al Parc Font del Canyo, Plaça Martí Esteba. (Es suspendrà en cas de pluja)

CONCERT DE SARDANES DEL 66è Aplec de la Sardana Anglès.
Cobla BISBAL JOVE - 10 sardanes variades
Organiza Floricel

Per reserva de lloc podeu trucar al  608 43 45 58 o inscriure-us a www.floricel.cat

Aforament màxim: 340 persones.

Mesures de seguretat i salut:
- Serà d’ús obligatori la mascareta a partir de 6 anys i hi haurà gel hidroalcohòlic.
- A tots els actes es prendrà la temperatura als assistents abans d'entrar. Es prega arribar amb mitja hora d'antel·lació per tal d'alleugerir l'accés al rescinte.
- Els nuclis de convivència es podran asseure junts amb un màxim de 6 persones.
- El nombre màxim d’assistents o participants permesos serà de 340 persones, per tal de garantir la distància física interpersonal de seguretat equivalent a una superfície de seguretat de 2,5m2 per persona.
- Els assistents hauran de mantenir-se en el seu seient i no està permès ballar. Únicament podran moure’s del seient per anar als serveis higiènics i s'hauran de posar mascareta per anar-hi.
- No han d’acudir a l’acte les persones que hagin estat en contacte estret amb una persona amb COVID els 14 dies anteriors a l’activitat ni les persones que tinguin símptomes associats al COVID.

Per reserva de lloc podeu trucar al  608 43 45 58 o inscriure-us a www.floricel.cat

<Torna a la pàgina del programa