Documental EL TER AL LÍMIT i col·loqui

Data: 
27/02/2020 - 20:00 a 28/02/2020 - 19:59

Projecció del documental El Ter al Límit de la productora gironina InBlueFilms. Entrada gratuïta.

En acabar la projecció, breu explicació sobre el rodatge del documental a càrrec del productor, Martín González.

Tot seguit, debat-col·loqui amb Ponç Feliu, director del Consorci del Ter i Joan Gaya, enginyer expert en gestió de l’aigua, moderat per Àstrid Desset, alcaldessa d’Anglès i presidenta del Consorci del Ter.

Ponç Feliu és biòleg i ambientòleg, director del Consorci del Ter, format per 70 municipis i 5 consells comarcals de la conca fluvial del Ter. Va estudiar Biologia i Ciències Ambientals a la UdG i té un màster en Gestió Pública de Medi Ambient per la UAB. També va ser regidor de Medi Natural a l’Ajuntament de Girona.

Joan Gaya és enginyer industrial des de 1970. Ha estat funcionari de la Generalitat on ha treballat en salut pública, professor de la Universitat de Girona, regidor de serveis públics de l’Ajuntament de Girona i gerent del Consorci per a la Gestió Integral d’Aigües de Catalunya (CONGIAC). Ha estat membre dels consells de Direcció de la Junta de Sanejament i la Junta de Residus, i del Consell d’Administració de l’Agència Catalana de l’Aigua des de la seva creació fins al 2005. És autor del llibre “Barcelona i l’Aigua” i de nombrosos articles i conferències sobre diferents aspectes de la gestió de l’aigua. En curs d’edició, “El Ter: dits i fets del transvasament”.