Missatge d'error

  • Deprecated function: Optional parameter $type declared before required parameter $key is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $input declared before required parameter $form_state is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).

Falta de jardineria i neteja (camí del c/nord fins a l'escola Pompeu Fabra)

Tipus d'incidència: 
Descripció: 
Bon dia, El camí que va des del C/Nord fins a l'escola Pompeu Fabra cada vegada està pitjor: hi ha moltes males herbes, fa mesos que no passen els jardiners per aquella zona, falten papereres i un dispensador de bosses, ja que és una zona on van a passejar amb gossos i la gent no sé si perquè són uns guarros o perquè no tenen bosses, el camí està ple de caques i no si pot ni passejar... Proposaria adequar aquest espai amb més papereres, dispensador de bosses, i netejar el tros de bosc que hi ha per tenir més espai per passejar i no estigui sempre amb les herbes de 1m... Moltes gràcies
Estat: