Missatge d'error

  • Deprecated function: Optional parameter $type declared before required parameter $key is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $input declared before required parameter $form_state is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).

Incivisme/Falta ordenació espai públic.

Tipus d'incidència: 
Descripció: 
Benvolguts Srs. voldria que valoressin els següents punts: ·L'accés del Carrer Ponent al Carrer de les Galeria està sempre obstaculitzat pels vehicles aparcats. A vegades cal donar la volta sencera per tal de travessar, més encara si es porta un cotxet de nens. ·El pas de vianants de la Plaça Catalunya al Carrer Ponent està freqüentment obstaculitzat per vehicles desats momentàniament. Cal posar obstacles físics per tal d'impedir aquest fet repetitiu. ·Al Carrer industria hauria de estar prohibit estacionar per als vehicles, tret dels dedicats a transports públics i càrrega i descàrrega. Ja va sent hora de que ens traguem de sobre aquest mal ús. ·Els vehicles estacionats o aparcats a la confluència del Carrer Canigó i Carrer Ponent suposen un perill per a les bicicletes que circulen de baixada ja que no hi ha visibilitat al fer el gir i es poden donar xocs frontals.
Estat: