Missatge d'error

  • Deprecated function: Optional parameter $type declared before required parameter $key is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $input declared before required parameter $form_state is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).

Condicionament i millora Parc Vaux Sur Mer

Condicionament i millora Parc Vaux Sur Mer
Import aproximat: 
27000.00€
Proposta: 

Com a veïns d'Anglès i usuaris d'aquest emplaçament, ens agradaria que es fes una millora al Parc de Vaux Sur Mer, situat al c/ de Joan XXIIIè. Substituir o reparar els bancs, ja que els que hi ha estan trencats, canviar la zona de jocs infantils que actualment estan en molt mal estat i suposen un greu perill, pintar els elements per fer activitat esportiva que estan molt rovellats, posar papereres noves, pavimentar la part que correspon a la zona de les cistelles de bàsquet, recuperar la portaria de futbol que es va treure fa uns anys. Creiem, que tant les cistelles de bàsquet com les porteries de futbol no compleixen les normatives actuals que corresponen a les àrees de parcs infantils, per tant, ens sembla convenient revisar la normativa i, si s'escau, canviar aquests elements.

Motius, objectius: 

Amb aquestes millores ens veuríem beneficiats molts usuaris d'aquest parc, tant els que vivim als voltants com els que venen expressament a jugar a bàsquet o futbol. Els nens podrien gaudir dels gronxadors de manera segura i els veïns més grans podrien fer petar la xerrada a l'ombra de les moreres. Creiem que és una millora necessària i urgent, ja que en aquest parc no s'hi ha fet cap millora des que es va inaugurar. El fet de tenir el parc en bones condicions pot ser una mesura dissuasòria per als veïns que deixen els seus gossos campar lliurement pel parc per fer les seves necessitats, la imatge actual d'aquest emplaçament s'assimila més a un descampat abandonat que a un lloc de lleure infantil. Disposem d'un pressupost amb diferents elements per poder fer-hi una bona actuació.