Missatge d'error

  • Deprecated function: Optional parameter $type declared before required parameter $key is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $input declared before required parameter $form_state is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).

SkatePark, Workout i cistelles de bàsquet

Skatepark Workout i altres
Import aproximat: 
50000.00€
Proposta: 

Convertir el Parc de Vaux sur Mer en un parc d'esbarjo i esport per a joves: zona skatepark, parc de workout, cistelles per jugar a basquetbol i rocòdrom.

 

Motius, objectius: 

Els nens de certa edat i joves de la població hauríen de tenir un espai a l'aire lliure on poder reunir-se, jugar i poder fer activitats esportives i recreatives. La pràctica d'skateboarding, freestyle scooter, roller i bmx està estesa entre els nens i joves de la població tot i que no hi ha espais adequats per a la seva pràctica. Es proposa habilitar la Plaça de Vaux-sur-Mer per poder practicar aquestes activitats i alhora també instal·lar-hi un park de Street Workout, i finalment, renovar la zona de bàsquet i si és possible amb el pressupost, afegir-hi un petit rocòdrom.