Missatge d'error

  • Deprecated function: Optional parameter $type declared before required parameter $key is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $input declared before required parameter $form_state is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).

Nou cami accés a l'escola pompeu fabra

Tipus d'incidència: 
Descripció: 
Us escric com a president de la comunitat de veins de l'edifici del carrer nord 46, ja que els veins m'estan preguntant sobre les obres que estem veient que es fan just davant del nostre edifici. Pel que sembla s'està obrint un nou camí d'accès a la zona de l'escola. Ens preocupa sobretot el tema de les aigues pluvials. La passada primavera, nomes amb la nova configuracio de l'aparcament del costat de l'escola i el desbrossament del terreny del costat del cementiri, ja ens va ocasionar problemes. L'aigua que abans baixava pel caminet i anava el torrent, ara passa pel descampat i va directe a la rampa d'accès al nostre garatge. Si aqui ara afegim que s'obre un nou cami i que va just davant la rampa del garatge, podem trobar-nos amb una inundació del soterrani a la primera de canvi. Ens agradaria saber quines mesures de drenatge es prendran per tal que aquest nou camí dreni correctament cap al torrent i no cap a dins el nostre garatge. Aprofitant l'avinentesa, i també relacionat amb el cami, es fa necessari de posar alguna senyalització i/o obstacles tipus bam que facin reduir la velocitat dels vehicles que baixen del puigbell. Arriben a massa velocitat, entren al c/nord sense visibilitat i hi ha sempre gent que creua que venen del cami de l'escola. Es perillosissim. Hem vist cotxes pujant a la vorera per esquivar vianants. Si no es fa res hi haurà una desgràcia.
Estat: