Nou espai de Govern Obert

Govern Obert

El portal http://som.angles.cat és un primer pas cap al Govern Obert, un govern en què els ciutadans tenen molt a aportar.

Un dels pilars d'aquest espai 2.0 és la interacció amb la ciutadania mitjançant la tecnologia (enquestes, votacions i tramesa directa d'informació a l'ajuntament). 

Per exemple, qualsevol usuari registrat pot notificar amb el seu mòbil o ordinador una incidència sobre mobiliari, enllumenat, espais verds o via pública, adjuntant una foto, descripció textual i geolocalització. Un cop revisada la incidència, aquesta apareix en un mapa global d'incidències i es pot fer el seguiment dels diferents estats: pendent, en procés o resolta. A més, altres usuaris registrats poden afegir comentaris.

Aquest nou portal no és simplement una pàgina web més, estàtica i informativa. És un portal dinàmic que anirà creixent amb les aportacions dels ciutadans. Poc a poc s'aniran obrint noves possibilitats de participació 2.0. Es busca mobilitzar la ciutadania, fomentar el debat i les contribucions directes per tal d'aconseguir un govern realment obert, innovador i resolutiu.

Pel que fa a la resta de llocs web, continuen essent els següents:

Transparència i Dades Obertes: https://www.seu-e.cat/web/angles/govern-obert-i-transparencia

Seu electrònica: https://www.seu-e.cat/web/angles/

Web corporativa: http://www.angles.cat

Comentaris

.- En l'encreuaments dels carrers St. Miquel i La Verneda, davant els pisos del Gup Burés, hi han doa pasos de vianants, separats per un metre de distancia. Un te l'escaló i dona directament a uns contenidors; l'altre està semi-despintat, peró té la rampa de baixar les cadires de rodes, carros de la compra, cotxets de mainada etc.i moltes vegades hi han cotxes aparcats al damunt. Es proposa: Anular aquest que té l'esglaó i dona als contenidors i pintar i fer respectar, el que te la rampa. Al mateix temps, es podría aprofitar una farola molt propera a aquest pas de vianats per tal de col-locar-hi una senyal que avisi als conductors d'aquet pas de vianants. Vosaltres mateixos

 

Degut a les obres del C/TRAVESSERA , els que anem a Girona a treballar al mati i fem servir el transport pùblic ens fan anar a 

esperar al autocar a la gasolinera , el meu sugeriment , seria que poguessim esperar el autocar a la parada mateixa del bus del C/ girona ,

ja que aquest mateix bus, podria entrar per el C/TRIASSA  i fer la 1ª parada  , i la 2ª parada , fer-la al C/INDUSTRIA , com sempre  ,sense que 

aquets viatjers  hagin d'anar a esperar el bus a la rotonda del Supermercat DIA. 

Em faix portaveu de les queixes dels viatgers del autocar, i es per aixó que faig aquest sugeriment.

Esperant que es pugui resoldre . rebeu les meves salutacions.

Gràcies anticipades.

SoleMulero

Esperant la vostra resposta , 

 

 

Quan es puja per l'Avinguda Floricel, i arribes a l'alçada del pisos del carrer Pirineus, trencant a la dreta, encara que a la cantonada estigui pintat de color groc, sempre trovem cotxes aparcats....(tinc entés) que les cantonades tenen que tindra uns metres lliures.

Quan sortim de casa els veïns del Floricel, 70 al 90, ens trobem que degut a aquests cotxes que com he dit avans, aparcan a la cantonada, a esquerra a vegades dificultan i fins i tot la sortida del carrer i moltes més vegades dificultan la visibilitat de baixada d’algún cotxe del pisos del carrer Pirineus....provocan algún dia una topada per falta de visibilitat.

A mi em sembla que poden haber'hi dues solucions: vigilar més i multar si fa falta els cotxes que aparquen a la cantonada que per aixó està marca't i han de respectar uns metres....cosa que farà que la gent després s'ho pensi varies vegades avans d'aparcar i una altre solució que l'entrada al carrer Pirineus, es fes per l'Avinguda Floricel, i la sortida donan la volta a la Plaça dels Escoltes aixís ens evitariem que baixesin els cotxes i no hi hauria perill quan sortissim els veïns dels garatges nostres i ens incorporessim a l'Avinguda Floricel.

Gràcies. Si fa falta fotos borran la matricula us en puc enviar unes quantes.