Missatge d'error

  • Deprecated function: Optional parameter $type declared before required parameter $key is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $input declared before required parameter $form_state is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).

Camí Vora Ter

Àmbit relacionat: 
Camí Vora Ter

Amb l'ajuda del Consorci del Ter i el Consorci de les Vies Verdes, durem a terme actuacions de millora al camí Vora Ter. També estudiarem la possibilitat d’enllaçar Anglès amb La Cellera

Eix relacionat: 

Actuacions relacionades: 
Vora Ter mirador de la bassa
gener 2021

Vies Verdes ha inclòs l'itinerari Vora Ter dins el projecte “Els Secrets de les Vies Verdes” de Girona. Aquesta actuació de millora afecta al «Secret de les Ribes del Ter» a Anglès, que enllaça la via verda amb la ruta del Ter per un itinerari de més de 2 km que posa en valor el patrimoni cultural i fluvial de la nostra vila. Dins les actuacions del projecte, s'ha col·locat un mirador d'observació d'ocells i anfibis a la bassa que es troba a prop del camí.

Camí de la resclosa
febrer 2021

La regidoria de Promoció Econòmica i Turisme ha condicionat el camí fins a la resclosa i senyalitzat tot el recorregut del Vora Ter amb cartells i marques de ruta.