Missatge d'error

  • Deprecated function: Optional parameter $type declared before required parameter $key is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $input declared before required parameter $form_state is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).

Corre-can i papereres especials

Àmbit relacionat: 
Corre-can i papereres especials

Adequació d'espais per a que els gossos puguin córrer i col·locació de papereres per als excrements.

Eix relacionat: 

Actuacions relacionades: 
octubre 2019

La brigada ha instal·lat papereres amb dispensadors de bosses d'excrements a diversos punts estratègics del poble per tal de que els propietaris de gossos puguin recollir els excrements de la via pública tal com marca l'ordenança de tinença d'animals d'Anglès.

Parc caní a Anglès
novembre 2020

L’Ajuntament d’Anglès acaba d’obrir el primer parc d’esbarjo per a gossos del municipi, en el qual els animals podran jugar i còrrer sense anar lligats i interactuar amb altres gossos sota el control dels seus propietaris. El parc està vallat amb una tanca perimetral de 2 metres i equipat amb un sistema de doble porta, un abeurador per a gossos, una petita piscina per refrescar-se a l’estiu, una taula per saltar-hi a sobre, alguns obstacles com una roda per saltar i també disposa de bancs per als seus propietaris. Hi ha una paperera amb bosses per recollir excrements i els usuaris són els responsables de mantenir el civisme de l’espai així com de respectar el mobiliari.