Servir

Educació

Educació

Continuar amb les negociacions obertes amb el Departament d’Ensenyament per augmentar les seves inversions en el Pompeu i per cercar solucions a la manca d’espai a l’Institut.

Actuacions relacionades: 
octubre 2019

El 4 d'octubre de 2019 el Director Territorial d'Educació, Sr. Martí Fonolleras, acompanyat del director adjunt i de la inspectora de zona van visitar Anglès per conèixer de primera ma la realitat dels centres educatius del municipi. Els equips directius de l'escola Pompeu Fabra, escola FEDAC i Institut Rafael Campalans van poder traslladar-li necessitats i inquietuds.

Biblioteca

Biblioteca

És molt més que un equipament públic de promoció de la lectura. És un “caldo de cultiu” d’activitats culturals, tallers i xerrades sobre temes d’interès general. Continuarem recolzant a l’equip tècnic de la biblioteca en aquesta bona tasca.

Actuacions relacionades: 
febrer 2021

Des de l'obertura de la biblioteca Joaquim Bauxell el febrer de 2016, aquest equipament ha estat al capdavant de tots els serveis municipals, tant pel que fa a la valoració dels usuaris com per l'activitat en si. En aquests 5 anys la biblioteca ha rebut 146.206 visites, efectuat 64.624 préstecs, organitzat 1084 activitats i fet 1146 carnets nous de socis.

Tot i la pandèmia, s'han organitzat activitats virtuals i gravat vídeos de l'hora del conte.

Suport a les entitats

Suport a les entitats

Continuar donant suport a les entitats, clubs i associacions amb les subvencions anuals i continuar fent els tràmits i obres necessàries per adequar progressivament els edificis municipals que es cedeixen a les normatives d’activitats, seguretat i bombers.

Actuacions relacionades: 
desembre 2019

S'han atorgat subvencions a les associacions i entitats del poble, les quals han estat justificades i pagades, per valor de 26.119,86 €

desembre 2020

S'han atorgat subvencions a associacions i entitats per valor de 24.429,09 €

Hotel d'Entitats

Hotel d’Entitats

Acollirà l’oficina de joventut, l’acollida a nouvinguts i els serveis d’atenció a persones vulnerables, amb dependència o en risc d’exclusió. S’hi organitzaran cursets de català i d’informàtica de diferents nivells i formació diversa segons necessitats detectades.

Pàgines

Subscriu-te a RSS - Servir