Promoció econòmica

Promoció econòmica
Objectius: 

Comerç local

Comerç local

Col·laborar des de l’ajuntament en la realització de campanyes de promoció de la compra de proximitat i posar publicitat a les cartelleres grans del vial. Continuar oferint als nostres emprenedors formació gratuïta sobre tècniques comercials i noves tecnologies.

Actuacions relacionades: 
Video Promocional del Comerç Local
maig 2020

Davant la situació provocada per la COVID19 que afecta al comerç local, es duen a terme actuacions de suport com aquesta campanya.

Vídeo: https://vimeo.com/416302757

juliol 2020

El Ple de l’Ajuntament, en sessió ordinària celebrada el dia  26 de maig de 2020, va aprovar inicialment les Bases reguladores per a la concessió d’ajuts als comerços i establiments del municipi d’Anglès pel cessament obligatori de l’activitat, en virtut del Reial Decret 463/2020, de 14 de març de 2020, pel qual es declara l’estat d’alarma per la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel Covid19.

Noves Fires

Noves Fires

A més de la Fira de Sant Antoni, del Festival Viu la Burés i de les Gales, volem crear una nova fira entorn al món de la pesca. Conjuntament amb la Federació de comerç de la Selva proposarem als comerciants fer un mercat tipus Outlet a la Burés.

Fibra òptica

Fibra òptica

Hem aconseguit que arribi a Anglès en una primera fase. Entre 2020 i 2023 es preveu donar cobertura a la major part del poble. Aquesta infraestructura afavorirà que les empreses disposin d’una bona connectivitat.

Actuacions relacionades: 
setembre 2020

Les primeres companyies a desplegar la fibra òptica al 50% del municipi van ser Vodafone, Pepe Phone, Masmovil i Orange.

Ara, al setembre 2020, Goufone acaba de donar cobertura a tot el nucli urbà i estudia possibilitats al disseminats.