Missatge d'error

  • Deprecated function: Optional parameter $type declared before required parameter $key is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $input declared before required parameter $form_state is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).

Reciclatge

Àmbit relacionat: 
Reciclatge

Els municipis del Ter Brugent i el Consell Comarcal estem estudiant els pros i contres d’implantar la recollida porta a porta. Si no trobem una solució per reciclar més i millor, la normativa europea farà que a partir del 2020 passem a pagar molt més que actualment.

Eix relacionat: 

Actuacions relacionades: 
febrer 2020

Mitjançant el Pla de Serveis d’Assistència als Ajuntaments per a la Transició Energètica i l’Acció Climàtica de la Diputació de Girona s'ha encarregat l'assistència tècnica necessària per redactar els plecs de prescripcions tècniques per a la licitació del servei de PORTA A PORTA a Anglès. L'objectiu és licitar el servei i avançar cap a un model de taxa d'escombraries basat en el pagament per generació.