Missatge d'error

  • Deprecated function: Optional parameter $type declared before required parameter $key is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Optional parameter $input declared before required parameter $form_state is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /home/som.angles.cat/includes/bootstrap.inc).

Enllumenat i Infraestructures

Enllumenat i Infraestructures
Objectius: 

Renovació de quadres elèctrics

Renovació de quadres elèctrics

Durant la legislatura 2015-2019 s’ha dut a terme una auditoria lumínica i s’ha redactat un projecte de renovació de les instal·lacions elèctriques. L’execució es durà a terme en breu.

Actuacions relacionades: 
gener 2021

Durant la darrera setmana de gener de 2021 s’han iniciat, segons el calendari previst, els treballs de renovació de l’enllumenat exterior del municipi d’Anglès que inclou canviar totes les llumeneres que no siguin de baix consum i deixar en perfectes condicions tots els quadres elèctrics municipals. Els treballa acabaran abans la fi de l'any en curs (2021).

Renovació de lluminàries i fanals

Renovació de lluminàries i fanals

Per executar-ho hem demanat un FEDER (subvenció del 50%) i hem dotat el pressupost municipal per començar aquest mateix any 2019. Renovarem la majoria d’instal·lacions elèctriques del poble i es posaran LEDS que consumeixen notablement menys que les actuals, obtenint un gran estalvi.

Actuacions relacionades: 
febrer 2021

La darrera setmana de gener 2021 s’han iniciat, segons el calendari previst, els treballs de renovació de l’enllumenat exterior del municipi d’Anglès que impliquen canviar totes les llumeneres que no siguin de baix consum i deixar en perfectes condicions tots els quadres elèctrics municipals.

Obres de manteniment i reformes

Obres de manteniment i reformes

Arreglarem les teulades de la nau 3 de la Burés. Encarregarem el manteniment de teulades de tots els edificis municipals.

Actuacions relacionades: 
octubre 2020

El projecte de reparació de les teulades de la nau 3 està redactant-se i s'hauria d'aprovar i licitar durant el 2021.