Serveis a les Persones

Serveis a les persones
Objectius: 

Hotel d'Entitats

Hotel d’Entitats

Acollirà l’oficina de joventut, l’acollida a nouvinguts i els serveis d’atenció a persones vulnerables, amb dependència o en risc d’exclusió. S’hi organitzaran cursets de català i d’informàtica de diferents nivells i formació diversa segons necessitats detectades.

Suport a les entitats

Suport a les entitats

Continuar donant suport a les entitats, clubs i associacions amb les subvencions anuals i continuar fent els tràmits i obres necessàries per adequar progressivament els edificis municipals que es cedeixen a les normatives d’activitats, seguretat i bombers.

Actuacions relacionades: 
desembre 2019

S'han atorgat subvencions a les associacions i entitats del poble, les quals han estat justificades i pagades, per valor de 26.119,86 €

desembre 2020

S'han atorgat subvencions a associacions i entitats per valor de 24.429,09 €

Projectes d’intercanvi cultural

Projectes d’intercanvi cultural

Volem crear un festival d'intercanvis culturals per donar visibilitat a les diferents cultures que conviuen en el nostre poble. Un festival per mostrar la diversitat amb xerrades, tallers i activitats representatives.

Actuacions relacionades: 
Anglès des d'una altra mirada
octubre 2019

Durant la festa del Remei 2019 va tenir lloc la primera edició d' Anglès des d'una altra mirada, esdeveniment que pretén ser un espai on els veïns i veïnes d'Anglès, independentment de la seva provedència, la seva cultura o religió puguin trobar-se per compartir l'amor pel poble en el que viuen compartir la diversitat tot gaudint-la.