Plaça dels Palillos

Àmbit relacionat: 
Plaça dels Palillos

Disposem del projecte d’adequació de la plaça, la meitat de la qual pertany a l’ajuntament i l’altra està llogada a un particular. En breu, la Plaça serà un gran aparcament gratuït i l’emplaçament del mercat del diumenge.

Eix relacionat: 

Actuacions relacionades: 
Sessió informativa sobre la remodelació de la plaça dels "Palillos"
Juliol 2019

El dijous 4 de juliol 2019 es va dur a terme una sessió informativa / participativa sobre la remodelació de la zona que acollirà el mercat i una zona amb aproximadament 150 places d'aparcament coneguda popularment com la plaça dels "Palillos".

juliol 2020

Data d'inici de les obres de la Plaça dels "Palillos":  6 de juliol de 2020

Aparcament: A partir del diumenge 5 de juliol al vespre no es podrà aparcar a dins la plaça ni als trams col·lindants a la plaça dels carrers Pius XII i Eixample (veure plànol adjunt). Els contenidors es desplaçaran al carrer Verneda temporalment, ocupant un lloc d'aparcament aproximadament.

Es podrà aparcar als carrers Verneda, Nord i a la resta de trams dels carrers Pius XII i Eixample.

octubre 2020

Us comuniquem que divendres 23 d'octubre de 2020 a partir de les 15:00 h la plaça coneguda popularment com a "Plaça dels Palillos" quedarà oberta, una vegada ja recepcionada l'obra i havent quedat finalitzats els treballs de millora i adequació realitzats per part de l'empresa adjudicatària.