Govern Obert

Govern Obert
Objectius: 

Transparència

Transparència

Estem compromesos amb la transparència en la gestió pública i continuarem mantenint els bons resultats obtinguts en les avaluacions externes.

Actuacions relacionades: 
maig 2020

L'ajuntament d'Anglès obté el Segell InfoParticipa que atorga la UAB amb un resultat del 92% de compliment. Aquest guardó atorgat pel nou grup de recerca ComSET (Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència) de la UAB és un reconeixement a la transparència informativa dels webs de les institucions.

Consell del Poble

Consell del Poble

Continuarem implicant als anglesencs i les anglesenques en les decisions importants de la nostra Vila.

* El Consell del Poble ha quedat aturat durant del 2020 a causa de la pandèmia.

Actuacions relacionades: 
setembre 2019

Aquesta sessió és un monogràfic per treballar la carta de serveis municipals de l'ajuntament. Veure actuació relacionada: Procés participatiu per l’elaboració de la Carta de Serveis de l’Ajuntament

Carta de serveis

Carta de serveis

Durem a terme, amb la col·laboració de la ciutadania, la definició dels serveis municipals (com han de ser, quins mínims de qualitat han de tenir i com els avaluarem).

Actuacions relacionades: 
Sessió carta de serveis 9 setembre 2019
setembre 2019

Ens hem reunit presencialment amb els membres del Consell del Poble i vilatans/es que han volgut afegir-se, per tal de revisar els serveis que presta l'ajuntament en els diferents àmbits que són de competència municipal.

desembre 2019

La Carta de Serveis Municipals 2019-2023 s’ha elaborat amb el suport de la Diputació de Girona i la participació dels ciutadans i ciutadanes d’Anglès per mitjà de sessions participatives al Consell del Poble en les quals s’ha treballat per a  definir els compromisos de cada servei.

Consell dels Infants i dels Joves

Consell dels Infants i dels Joves

Seguint el model del Consell del Poble integrat principalment per associacions de la Vila, crearem el Consell dels Infants i dels Joves mitjançant el qual els integrants debatran sobre temàtiques del seu interès relacionades amb el poble i l’equip de govern haurà d’implicar-se i donar-los resposta.

Actuacions relacionades: 
Consell dels Infants i dels Joves d'Anglès
febrer 2021

El 22 de febrer de 2021 d'11 a 12h s'ha celebrat el primer Consell dels Infants i dels Joves d'Anglès en format virtual. Hi han participat un total de 15 infants i joves dels centres educatius IEA Rafael Campalans, CEIP Pompeu Fabra i FEDAC. Els joves s'han presentat un a un, tot seguit han triat el logotip del propi consell i finalment han rebut un encàrrec de l'ajuntament: proposar accions que es puguin dur a terme en el municipi que estiguin alineades amb els objectius de desenvolupament sostenible.